Ночные

Маша Овчарова
Ночью гуляем
Вдво-ем.
Город огнями.
И-дем.
Дождь настигает
Ог-ни.
Вспышкой пугает
Од-ни.
И поцелуи.
Дро-жим.
Капли, как пули.
Бе-жим.
Тени за нами,
На скотч,
Нас настигают
Всю ночь.
Ноябрь, 2004