Угадай

Галина Поротикова
       А. Роланд Холст

Перевела с нидерландского языка
на русский язык Галина Поротикова

В чем суть его успеха, угадай?
Стена он Духа, а её Китай
не строил. - Самого Соперник Блума!
Секрет известный, успевай читай!

С нидерландского


       A. Roland Holst

SIMON VESTDIJK

Wat mag het raadsel van uw arbeid wezen?
Muur van de Geest, waar die van de Chinezen
te kort bij schiet. - O, Tegenpool van Bloem!
O, Gij, die sneller schrijft dan God kan lezen!

С нидерландского