Sos за любовта ми

Петр Пенчев
Сърцето ми изпраща шифрограма
да го прегърнеш, защото тъгува.
То не е мраморен камък,
временно взето от Лувъра.

То е живо и чака ръцете ти
да го прегърнат, че е самотно.
Топлината им да усети -
да разцъфти като лотос.

В него кръвта закипява
от нераздадени страсти.
Радостни песни запява
щом усети желаното щастие.

09.12.2015 г.
2954 Б.Алекс.
Петър Пенчев