Життя-хвилина

Мырный Федор
Життя согодні як хвилина.
Воно коротке та сумне.
Стрибаючи з людини на людини.
Ми забуваем головне.

В житті ми всі лише існуем.
Забули що таке любов.
Нам всім на світі дуже сумно.
Та ми не знаемо чого.

Нам гроші важливіші дружби.
Кохання замінив нам секс.
Та всім від того дуже сумно.
І поглинае нас прогрес.

Тепер ми всі живем у світі,
Який створив нам цей прогрес.
Нам не потрібні первоцвіти
І перший перший подих із небес.