май мини сонг эбаут май лайф, абаут ай лив

Ирина Крыш
…май мини сонг эбаут май лайф, абаут ай лив…
…уат кен ай сей: май лайф э тирз, уизаут белив…
…май мун ин скай, энд гоу фо уолк…
…май секонд хазбент слип энд хоуп…
…айм синг май литл, литл литл сонг

…айм сонг ин инвнинг…дыз май литл сол…
…соу ай билонг тумороу дринк рассоу…
…фо гет май дримз, хим нот камтру…
…май лайф ин фридом сол оф ю…
…соу литл сонг май гоу эгейн ту ю…

...май литл сонг эгейн эгейн фо ю....