Трохи

Ганна Прочитанська
Треба трохи імпровізації,
віднайти музику у каналізації,
душу цивілізаціїї,
трохи нової інформації.

Відмовитися від ідеалізації,
вимкнути сигналізації,
увімкнути нейтралізацію,
і взятися за реалізацію.

Розпочати нові публікації,
але без фільтрації,
створити нові популяції,
і написати дисертацію.

Віднайти методи активізації,
спробувати комбінації,
забути про репутацію,
втратити координацію.

Не зважати на інфляції,
пропустити вакцинації,
піддатися релаксації,
і зупинити пульсацію.

Досягти гармонізації,
радіти гібридизації,
не допустити атомізації,
піти у модернізацію.