Чекай на краще почуття

Людмила Дзвонок
Іди вперед і не сумуй –
Ще стільки гарного в дорозі,
Ще в серці буде такий струм...
Кохання буде на порозі!

Не бійся, серце відкривай
На нові зустрічі, бажання...
Любов зустрінеш – привітай,
Іди до неї без вагання!

Ти зрозумієш де любов –
Вона де дух один у дусі,
Там, де вона, не треба мов,
Вона ніколи не спокусить,

Не відвернеться, не піде,
Уранці знову буде чути:
- Де моє серце, радість де?
Не будеш нею ти забута!

Іди вперед і не сумуй,
Я знаю, що тобі пророчу.
Ти біль отой поки вгамуй,
Бо він схилити тебе хоче!

Відкинь його, люби життя,
Радій йому у кожній миті,
Чекай на краще почуття.
В якому завжди всі зігріті!
               11.12.2015