***

Елена Геллер
Можливо я була і не права. .
Це відчуття мені вже набридає!
Та дружба зникла..та, яка була
Усім для мене. .але вже її немає. ..

Можливо, я була і не права,
Коли казала всім про твої зміни. .
Коли сидівши біля нашого вікна
Я відповідь тобі давала вірну.

Я так чекала твоїх змін назад.
Я так чекала доки ти повернеш
Мені ту подругу,яку я рік назад
Так полюбила. .Сильно і пекельно!

Не з жалості тобі писала я. .
І навіть спогади тут не при чому. .
Напевно, все таки душа моя
Тягнеться й досі до твойого дому!