Бути сл пим

Гринвич Жанна
Бути слiпим не смiшно.
Тiльки тодi бачиш цiннiсть речей.
Свiт стає  яскравiшим
для ваших незрячих очей.

Очi бачать лиш бiле.
Це, можливо, самообман?
Але так вiдчуває i тiло.
Цю реальнiсть вибрав я сам.

Де правда,де нi-я не знаю.
Знаю тiльки цiннiсть конкретных речей.
Тiльки так i кохають.
Ти-весь свiт для моiх очей.