Чорнi знаки паперу

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Про знаки чорні
На папері креслені
Вірші напишу…

* * *
Порожнечу слів
У пісню про світ, красу
Вплету. В’янення…

* * *
Доля урвала
Пісню про поетесу…
Карма. Сансара.

* * *
Чудес не було.
Є посивілі легенди
Про дивні речі…

* * *
Осінній вітер.
Він отут поселився
В жовтому лісі…

* * *
Під небом хворим
Шукаємо істину
У світі тліну…

* * *
Від негараздів
Не сховатись нікому
Осінь… Порожньо…

(Світлина автора віршів)