Малюнок на хмарах

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
У тиші самотності
Пам’ять малює картини суму
У порожнечі…

* * *
Глиняних кішок
Кличу: «Киць-киць!»
Музика вечора…

* * *
У нашій крові гріх.
Вітер жене пісок
Пустелею душі…

* * *
У безодню
Моєї душі темної
Зазирнув місяць…

* * *
Сірі хмари
Яскраве листя огортають
Бліднуть фарби…

(Світлина автора віршів)