По той бiк сну

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Розмови з Місяцем.
Двері відкрив у тишу.
Ароматний чай.

* * *
Сумну пісню
Написала людина Місяця
Про дітей-волоцюг…

* * *
З лози дикого винограду
Створимо дике вино –
Напій дощу…

* * *
Там теж є вітер.
В безодні свідомості -
По той бік сну...

* * *
Для нас волоцюг
Немає місця ніде…
Осінній вітер.

(Світлина автора віршів)