Понурий подолист

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Понурий падолист
Лише вітер, холод, імла.
Сутінки року.

* * *
Сивому дідусю
Холодний білий сніг
«Ти брат…» - прошепотів.

* * *
Квіти осені.
Милуюсь наостанок.
Засну до весни…

* * *
Осені дивній
Мої дари несе
Осінній вітер…

* * *
Листи в порожнечу
Пишу на листках клену.
Мертві прочитають…

* * *
Навіть Місяць
Спить у хмарах пухнастих.
Тільки я – сова…

* * *
Осінній вечір –
Мій друг єдиний веде
У майбутнє мене…

(Світлина автора віршів)