Осiннi сни

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

               Споглядав яскраве осіннє вбрання кленів, черлене листя, що падало на землю і подумав:

Із них би скласти
Цього життя кольорові сни!
Але осінь… Навколо…

* * *
Ми бачимо все нові сни
Чергою нескінченною…
Коли яву побачимо?

* * *
На березі річки
Даремно перевізника чекаю.
Постарів і він…

* * *
Стукіт дощу
Серед сірості осені
Навпіл розділемо сум...

* * *
Дивний трунок
Дарує натхнення
Шанувальнику…

* * *
Осіння нудьга
І в мене в душі,
І в дерев сплячих…

* * *
Старому монаху
Чи судилось побачити ще
Як клени листя гублять?

(Світлина автора віршів)