Книга каменя

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Життя – самотність.
Кожен – відлюдник сумний.
Пустеля Світу…

* * *
Країни моєї
Гортаю книгу кам’яну.
Стерті істини.

* * *
Далекі гори
У мареві спекоти
Чорніє погар.

* * *
Діти бавляться у війну.
Вчаться вбивати людей.
Виростуть – продовжать.

* * *
Осінь холодну
Припинивши сміятись
Я раптом побачив…

(Світлина автора віршів)