Душа

Иванова Лариса Иосифовна
Душа не тільки розмовляє;
Вона радіє і співає,
То стогне, корчиться від болю...
Не зможе проживать в неволі.

Вночі літає мов перлина,
А вранці, знову проситься в хатину,
Якщо в ній безлад і не чисто,-
Терпіть не буде, знайде інше місце.