Пiсля грози

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

                Споглядаючи очерет уявив раптом себе диким качуром.

Літаючи у хмарах
Я мілину серед озер –
Притулок шукав…

* * *
Відходить літо
Холодний вітер в душу
Вістуном прийшов…


* * *
Сумні пісні
Мені шепоче Місяць.
У лісі блукаю…

* * *
Пожовкли огірки.
Скоро осінь холодна.
Почуття гаснуть.

* * *
Літні квіти.
Аромат ожинового чаю.
Вечір і тиша…

* * *
Після грози
Небо пахне малиною.
З дому тікати!

* * *
Крапки зірок.
Це літери забуті
Мови Всесвіту…

(Світлина автора віршів)