Мiряючи час

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Все згоріло
Жах покинув погар
Живе в старій криниці…

* * *
Милуюсь квітами
Заморської рослини
Смугасті жуки…

* * *
Навколо годинники.
Міряє час вода,
Трава і птахи…

* * *
Гроза і соловей
І птахів послід у віршах
Моїх сліди лишили…

* * *
Модриновий ліс.
Дихає прозорістю
Рання осінь…

(Світлина автора віршів)