Сон старого монаха

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Цензор читає вірші
На устах посмішка.
Побачив думки яких немає.

* * *
Старість навколо.
Навіть ліс молодий
І той… У сивині…

* * *
Дорога до храму
Заросла травою
Селище грішників.

* * *
Куди не подивишся
Всюди темрява…
Пекін літньої ночі.

* * *
Кудлату кішку
Іменем собаки
Я назвав…

* * *
Сад старої тещі
Серед хащів квасолі
Тихо йду…

* * *
Дівчат молодих
У кошику носить
Старий рікша…

(Світлина автора віршів)