Давнiй трунок

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Там, за обрієм
Інші квіти ваблять.
Про тутешні забув…

* * *
Істину стару –
Не всі плоди солодкі
Раптом осягнув...

* * *
У темряві ночі
Не бачу ієрогліфів.
Певно я постарів…

* * *
Риють криницю.
Давній трунок таємний
Треба варити…

* * *
У келішку чаю
Чужий біль побачив.
Мені б його очі!

* * *
Із землі святої
Ростуть собори й хрести
Снігом їх замете!

* * *
Все поглинула тьма
Тільки кроків звук
Нагадує про реальність.

(Світлина автора віршів)