Письмо Санта Клаусу

Нюша Анисимова
Вiд украiнського хлопчика
(Анекдот)

Ах, любий Санта, прилiтай, тебе чекаю.
Ти вiдгукнешся - вiрю я i точно знаю.

В мiшок великий подарунки поклади
Пiд новий рiк до нас на свято приiзди.

Над Украiною, ще й над селом над нашим
На свОiх Оленях ти пролiтай найкращих.

I щоб москаль тебе над хатою моею б збив.
Йому ще санкцiй, а мiшок би я зловив.

11.12.2015