Символика Украини

Алла Сапон
Три братика, три символи-
це прапор, тризуб та гімн України.
Вони нас навчають, як жити у мирі.

У прапора два кольори:
блакить над головою
та колос під ногою.

Тризуб-це символіка
Святої Трійці в Україні,
щоб всі жили у мирі!

А гімн, щоб не вмерла Україна,
ні слава, ні воля!
Щоб жила вічно наша рідна мова!

Три братика, три символи
у нас при дорозі, ми їх любитимем,
як диво у дорозі!