Руки в мить

Амина Гранд
Чекай мене,чекай мене.
Та не забувай мене.
Яскраві ті дні.
Ромашки в волоссі русявім.
Руки сплітаючі в мить.
О ті хвилини пресвяті.
Наші погляди палкі.
Кохаючи,вбивали настрій свій.