Ц1лувала душа т1ло

Валенсия-Велиция
Цілувала душа тіло,
         Ніжила собою,
Так уміло, ошаліло,
         Трепетно з жагою!

Колисала та шептала ,
         Чом ти не зі мною?
Вона в тебе - чисто біла,
         За мене горою!

А як тільки засвітало,
         Стала пеленою.
Серце – пташка, калатало,
         Марила тобою!