Влюблюсь...

Вадим Олегович Косарев
У серці виключили світло...
Останній запалив-таки сірник...
Влюблюсь, поки хоч трішки видко -
У темряві я бачити не звик.

Влили у мозок темну воду...
Ковток повітря ледь устиг зробить...
Влюблюсь, поки ще на свободі -
Не можу я прогавити цю мить.

Замок повісили на душу...
Ключа мені такого не знайти...
Чекать одне тепер я мушу -
Коли його відчиниш зовні ти...

(08.10.2008.ПН:055."Меланхолія")