Мир для всiх - це мета

Владимир Солошенко
Різні люди, різні долі,
Та одна у всіх мета:
Щоб на їх широкім полі
Колосилися жита.

Мир хай скрізь панує в світі,
Для війни завжди табу!
Хай земля усюди квітне,
Дітям щоб не знать журбу!

Виростуть вони щасливі,
Будуть і дітей навчать:
Щоб зерно на мирній ниві,
А не міни їм збирать!
       * * *
Вірш включений до рубрики Олега Паршева:
       "Остановим войну".