Намалюю

Александр Сидорин 2
 Я намалюю тобі зорі.
На безкрайньому просторі.
Великі та малі, а може кольорові.
Як сотні ліхтарів на дворі.

 Веселку намалюю я тобі.
Таку барвисту, велечезну,гарну.
Щоб всі думки сумні твої,
Перетворила в різнокольорові сни.

 Також я намалюю сад квітучий,
З духмяним ароматом квіточок.
Де соловей співає так блискуче,
Чий щєбет чють аж до зірок.


Фото из интернета, спасибо автору.