Зорепад

Эльза Мэйли
Буває так - застигла мить,
Завмерла мить, і весь світ спить.
Буває так у найтемнішу ніч,
Бо небо скинуло все світло з пліч.

Прозоре небо аж до зір,
Ця мить казкова - ти повір.

Що в небесах там мерехтить?
Це сніг! Це сніг сюди летить!
Собою вкриє цілий сад....
О, ні! Не сніг це - зорепад!