1

Юля Шулевська
так хочеться завжди залишатись дитиною
ну знаєте, такою безтурботною маленькою дівчинкою

щоб завжди обіймали, доглядали й цінували
щоб ніякого дорослого життя і оці дурнуваті проблеми якось щоб стороною обминали

щоб ніякого тютюну й алкоголю коли самотньо
щоб ніякого крику коли больно

щоб проблемою були лише 'Мам, я не хочу їсти'
щоб сльози лише від побитих колін

це знаєте, як щастя з малих літ
коли замійсть айфона радість приносять лише пара квіт