Завжди знайду...

Орлов Евгений 2
Завжди знайду в Тобі спокій,
В час лихоліття і в час добрий,
Ти є Спаситель і Бог мій,
І Ти мені дав віри обрій.
Завжди до Тебе йду,завжди,
Без Тебе не прожити,Боже,
До мене Духом Ти прийди,
Мені це дуже допоможе.
і доведеш Ти до мети,
Докориш Ти мене і втішиш,
На шлях мене направиш Ти,
І в час скорботи не залишиш.
Ти багатьом даєш спокій,
Котрі у Тебе Його просять,
Ти серце інших відігрій,
Всіх тих хто біль Тобі приносять.

                3.11.15рік.