Дуже плавно лiнii спливають

Катерина Жебровська
Виставка скульптури,
Мистецький Арсенал, Київ

Дуже плавно лінії спливають
Знизу в Небо, до Землі згори,
Почуттями Простір огортають,
Розмивають мрії-кольори,

Переходять звідси у нікуди,
Переносять Силу у собі…
Лінії-істоти, так як люди,
Здійснюють Божественні Шляхи…

Лінії спадають крізь Безмежжя,
Невагомість… Вилите в Любов,
Їх Єднання тче беззастережно
Полотно Пісень і Молитов…

04.12.2015