Сосна скрипить, сосна скрипить

Катерина Жебровська
Сосна скрипить, сосна скрипить
То голосно, то глухо…
Душа бринить, Душа бринить,
Поєднується з Духом…

Співає вітер між гілля,
Лоскоче, пригортає…
Звучить у Радості Душа,
Сміється, промовляє…

Ліс наче спить, Ліс наче спить,
І сни його легенькі…
Сосна з Душею гомонить,
То шепіт ллє, то дзенькіт…

Сосна скрипить, сосна скрипить,
Розлога і кремезна…
Душа благословляє мить,
Коли у Ліс вознеслась…

06.12.2015