Запалю свiчу привiтаюсь

Катерина Жебровська
Запалю свічу – привітаюсь…
Хлібом пригощу – усміхаюсь…

Рушники перу – заспіваю…
Хату приберу – розцвітаю…

З Богом говорю – виясняюсь…
У дорогу йду – роздивляюсь…

Пензлика візьму – Світ малюю…
Я Життя люблю… Я святкую…

Загашу свічу – попрощаюсь…
Погляд підійму – відлітаю…

Людям дякую – уклоняюсь…
Світлом кожен день засіваю…

05.12.2015