Безмежна Любов

Лидия Филимонова
В тобі моя любов мов сонячна планета
В тобі моя любов мов пісні тихий дзвін.
І досконалості даровані сюжети -
Назавжди збережуть любов з усіх сторін!

Вона бринить кришталем спозаранку
Вона вдихне тепло через весняний день.
І не закриє серце свої фіранки -
В душі завжди живе кохання дзвін!

Це почуття на крилах Янголи дарують
Вони без перешкод дарунки принесуть.
Веселкою життя щасливе намалюють
І в Вічності Любов безмежну збережуть!