Лiс пахне грибами у груднi

Катерина Жебровська
Ліс пахне грибами у грудні
Так, наче у жовтні… Отак…
Морози, сніги – сни облудні,
А місяць Зимовий – дивак…

Ліс пахне грибами і листом,
Зіпрілим в Осінніх дощах,
Що сіялись з Неба намистом,
Влітаючи в Ліс на вітрах…

Ліс пахне грибами… Це ж треба –
Грудневий похід по гриби!
Зимові малюнки – у Небі,
Осінні казки – на Землі…

13.12.2015