Я так люблю листи...

Эмилия Венго
Я так люблю листи, написані рукою,
Вони настільки більше можуть розказать –
Чи написав їх автор у момент спокою,
Чи розхвильований, стривожений сів він писать.

Як літери біжать нерівними рядками
(ось тут напевно автор перерив робив!) –
Люблю я слідкувать, гортаючи листками
(а тут він ціле слово викреслив!).

Яка то радість  - знов отримати конверт,
Де рідною рукою ти вписаний в реальність.
Це в пересічних буднях наче той десерт,
Що прикрашає повсякденну тривіальність.