перший

Юля Шулевська
а через деякий час я буду згадувати як сама лежала в ліжку та не знала куди себе діти
я буду згадувати це в обіймах коханої людини, яка заснула поруч біля мене
я буду згадувати кожен момент, коли мені не вистачало місця у цьому світі
згадуватиму кожен день, коли я залишалась під одіялом і дуріла від самотності
кожну людину яка відвернулась від мене та кожну людину яка кохала мене
я згадуватиму кожну свою невдачу та кожен невірний крок
кожну свою поразку, кожен свій раз коли хотіла лізти на стіни, я пам,ятатиму всі свої сльози, всю свою біль і дякуватиму Богу за те, що у мене тепер є Ти
Ти, який одними обіймами лікуватиме всі рани
Ти, до якого я йшла стільки років та все ж дійшла
Ти, якого я кохатиму всім своїм серцем і душею
Ти, за ким я і у вогонь і у воду
я кохатиму тебе до останнього свого подиху
і моє життя в порівнянні з Тобою буде ніщо
моє життя, моє тіло, думки мої, вся я буду до останньої клітинки твоя і лише твоя