Кохання...

Гуртовенко
Кохання це почуттiв зiзнання!
Кохання, коли бушує кров!
Кохання  це у забуття пiрнання!
Кохання це любов!

Любов це двох сердець з’єднання
Любов  - коли немае вороття
Любов це почуттiв придбання
Любов це є життя!

Життя з коханням це єдине
Життя в любовi дивне почуття
Життя без почуттiв загине
Життя таке, то є життя!
2014г.