Солдат i генерал

Василий Дубина
Служив в поезії "солдатом",
І був під владою тих чар.
А наді мною був завзятий
Редактор - Коля "генерал".
Було так тяжко і примарно,
На мене він багато "пер".
Та ті часи пройшли не марно,
Бо "маршал" я уже тепер.
Біди тоді було немало,
Бо, як невільник тоді жив.
Тепер на того "генерала,
Я щось таке ось, положив!

       14. 12. 2015 р.
          11:04.