Тобi

Лилит Файр
За вікном пустка
Ти мабудь за містом
Не скажу, що в душі пусто
Просто трохи сумую
Я сиджу в кріслі
Дні рахую
В голові будую
Фортеці
Кохання, якого немає
Музика грає
Я співаю
В бібліотеці
Тому, що кохаю
Я малюю
Обличчя в альбомі
Тобі знайоме
До болю знайоме
Я танцюю
Тому, що хочу
Мрію
Я відчуваю
Кожну дію
Тому, що кохаю