серце нiяк не стомиться

Инна Бессараб
Завтра п'ятниця - політаємо?
Поза межами всіх орбіт.
Хай ніколи не припиняється
Це нестримний сердець політ.
Хай із далеку ніжно-солодко
Ллється наша на двох історія,
Осипається осінь золотом,
Вітер грає свою симфонію.
І коли поміж хмар утвориться
Мокра, сіра осіння прірва,
Моє серце ніяк не стомиться
Дарувати найближчим віру!