Я прощалась неначе з собою

Алёна Ларина 17
Я прощалась неначе з собою
Із грудей моїх рвалась душа
Я прощалась сьогодні з тобою
Я тепер вже не буду твоя.

Мої руки і мої обійми
Не належать сьогодні тобі
Мої сльози - гарячі краплини
Я залишу на згадку собі.

Я сьогодні в останнє з тобою
Йду по вулиці й просто мовчу.
Я сьогодні прощаюсь з любов'ю,
Хоч її крізь роки пронесу.