***

Вячеслав Романовський
***

Гострий запах татарського зілля
Від ріки доганя.
Я до тебе прийду на весілля
Без коня, без коня.

Бо на ньому, на ньому з тобою
Мчали долі навстріч.
Біля плеса, отам під вербою,
Хмелем ніжила ніч.

І солодка була прохолода,
І щасливі зірки.
І під місяцем сяяла врода,
І весніли роки.

І духмяніли трави, а зілля –
Приворотом мені…
Сумовиті  були на весілля
Наші ночі і дні.
13.12.2015.