Годi сумувати за нею

Иулианна Июлева
Годі сумувати за нею.
Почуття - вони як кораблі,
Що пливли той рік, а сьогодні —
Спочивають на глибині.

У всього свій час, не журись,
Чи воно потрібно тобі?
Подивися: навколо світ, -
Чому твій зійшовся на ній?

Подивися на мене. Ти -
Найцінніше з усіх багатств.
Світ зробить усе, аби
Дістався кращій із нас.

Посміхнися і просто йди
Назустріч своїм кораблям —
Це краще, ніж вічно тонути
В океані в'язких страждань.