Te rog...

Ирина Винятинская
Cu toat; inima te rog-
Nu trebuie...nu taci,
;n sufletul meu arde foc,
Cu via;a mea ce faci?

Invulnerabil – nu iube;ti,
Iar eu nu am puteri,
Scriu versuri, chiar nu le cite;ti,
Eu a; veni...Nu ceri...

;n dragostea credin;a am,
Iar Micle ;i Mihai
Au fost dovada, c;nd spuneam,
C; sentimente n-ai.

De dragoste povestea lor
E adev;r, s; ;tii,
Ca sentimentul meu de dor,
A;tept, c; o s; vii.