Я намалюю для тебе Життя

Катерина Жебровська
Я намалюю для тебе Життя,
Де відбуватися будуть події
Крізь мою Душу й мої відчуття,
Крізь мої наміри і мої мрії…

Я намалюю для тебе тебе:
Чистими будуть і риси і мова,
Все буде світлим – й Небесне, й Земне…
Сутність прийняти цей образ готова?

Я намалюю для тебе Любов:
Крила Любові піднімуть у Небо,
Не вируватиме пристрастю кров,
Долю з’єднають Лебідка і Лебідь…

Я намалюю для тебе Життя,
Повідкриваю незвідані далі…
Але чи треба, дитино моя,
Щоб ці малюнки тебе пеленали?

07.12.2015