Хто ти? Якоi ти вiри?

Катерина Жебровська
Хто ти? Якої ти віри?
Де твої сила, коріння?
Нащо ти славиш могили?
Чом не віншуєш цвітіння?

Хто ти? З якого ти краю?
Що тебе живить і гріє?
Нащо тривоги збираєш?
Чим свою ниву засієш?

Хто ти? З якої родини?
Чом так боїшся Любити?
Нащо розносиш провини?
Що зможеш з зерна зростити?

06.12.2015