лiмб

Александр Ярошевский
як похований
під сірим шаром
повсякдення
недіяння
неочикування
(вже) нічого

як тече воно
мов сірий пилок
не пісок навіть
суха та сіра тирса

і нема дзвінкого
світу, куди
виринути з цього
можна
було
от-от

нещодавна