Вiл

Екатерина Чернявская 2
І дитятко в утробі у мами,
Навіть думки не має про світ.
Про хвороби, які поміж нами
Що вбивають,немов динаміт.

Це страшенні і довгі муки,
Що дає нам життя пережити.
Ми не маємо навіть і думки,
Що хоч би до 30-ти років дожити.

Про хворобу цю, нам у школі говорять.
Що важливо себе берегти.
Батьки нас від цього городять.
Ти від ВІЛу себе ЗАХИСТИ!