Сюеме сени

Тауберт Ортабаев
Билемисе сенсиз тансык болама
Д кесиме тынчлыкъ табмайма
бсахъата сенен узакъ энди
сюеме деб айтама
джангызлыкъ къышхъы кельгенди
анан бери джашаунуда
бекъ тюрленгенди
анан бери джаз Некъ кельмейди
керегед аны джылууда
Тюбесем къучакъларма
арюум деб айтырма
бир кюнда сенсиз джашаялмахъанма
энди имейн къаты кучакъларыкъма
энди имейн къаты кучакъларыкъма
Сюеме сени урлахъанды заман
ма терезеде сыппаты кереме
Ол кесекъ болады дарман
тюберикъме Аллах айтса билеме